Rize Thermex Yetkili Servisi

Rize Thermex Kombi Servisi

Rize Thermex Kombi Yetkili Servisi

Dünya genelinde hayatımızın bir parçası olan ve olmazsa olmazlar içerisine giren kombiler, bakımlı olduğu sürece en iyi ısıtma seviyesine ulaşabilir. Kombi Bakımlarınızı düzenli yaptırarak kombinizin daha performanslı ve ekonomik olmasını sağlayabilirsiniz. Kombi Bakımımınız Yılda Bir yaptırmanızı Öneriyoruz.

Kombinizi Bize Emanet Edin

Teknolojik anlamda önemli bir yere sahip olan bu kombiler, uzman  ekibimiz tarafından tamir edilmektedir. Servis hizmetinde birinci aşamada randevu veriyoruz. Randevu verirken kombi, müşteri adı, soyadı ve telefon bilgilerini not ediyoruz. Randevu işlemlerinde sizin için uygun zamanı ilk aşamada değerlendiriyoruz. Berat Teknik olarak sizlere en iyi hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmaya çalışıyoruz.

Servisimiz Kapınızda

Randevu saati geldiğinde servisimiz en kısa sürede adresinize ulaşmaktadır. Evinize gelmeden önce müsait olup olmadığınızı denetliyoruz. Evdeyseniz servis işlemi için adresinize geliyoruz.

Servis Hizmetinde Yeni Nesil Çözüm

Bakım işlemleri kategorisinde kombinin elektronik aksamı da incelenmektedir. Berat Teknik olarak kombinizde her hangi bir arıza varsa bu durumda kombiyi kullanmanız son derece sakıncalıdır. Su kaçıran, su damlatan, gaz kaçıran ve ses çıkaran kombiler tehlike saçmaktadır. Kombi arızaları can ve mal kaybına neden olmaktadır. Bu nedenle işin uzmanı Rize Thermex kombi yetkili servisi BERAT TEKNİK tercih edilebilir. Hizmette kaliteyi tercih edenler için firmamız her zaman hizmet vermeye devam etmektedir.

Online İletişim Hattı

Servis hizmeti için randevu almak için iletişim numaralarımızı ve sitemizi kullanabilirsiniz.
Firmamız;


• 7/24 hizmet vermektedir.
• Dört mevsim kombi bakımı yapmaktadır.
• Müşteri memnuniyetini tercih etmektedir.
• Deneyimli servis elemanlarıyla çalışmaktadır.
Yeni nesil ekipmanlarla ve güncel yöntemlerle bütün kombi modellerinin bakımını onarımını ve montajını sorunsuz bir şekilde yapıyoruz.

Kampanya ve Duyurularımızdan Haberdar Olmak ister Misiniz?

E Posta Adresinizi Yazarak Kampanya ve Duyurularımızdan Haberdar Olabilirsiniz.

Hizmetlerimiz

Rize Klima Montaj & Demontaj

Klima Montaj , Demontaj Hizmetleri Rize berat Teknik Isıtma Soğutma Profesyonel Hizmet Klima montaj , klima demontaj hizmetimiz vardır. Uzman ekibimiz ile iletişime geçiniz. Kombi